Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Asta este printre prajiturile mele preferate. Cand am pofta de ceva dulce, trec la treaba...
Margarina / untul se freaca cu 300 g zahar. Se adauga cacaoa, nucile, faina si praful de copt stins cu lamaie.
Albusurile se bat spuma. Se amesteca cele doua compozitii si se baga la cuptor. Se lasa pana se formeaza o crusta deasupra ( eu o las cam 30 minute la foc mic)
Se freaca apoi galbenusurile cu 100 g zahar si se pun pe deasupra prajiturii. Se baga din nou la cuptor ( vreo 10-15 minute la foc mic)
1
Se poate rade ciocolata deasupra galbenusurilor, inainte de a se baga din nou la cuptor
2
Tava in care fac eu de obicei este mai mica decat cea de cuptor ( 34/27 cm)
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult